Опис
Сокира для м’яса – це потужний інструмент з широким і досить важким лезом. Незамінний для нарізання та рубки великих шматків м’яса, приготування фаршу, рубки суглобів та сухожиль і т. Сталь 65-г, з якої виготовлений ніж, має відмінну стійкість ріжучої кромки, легко полірується і шліфується.
Характеристики:
- Краіна виробник – Україна;
- Виробник – ShopPan;
- Довжина ручки – 16 см;
- Ширина леза – 13 см;
- Довж ріжучої частини – 21 см;
- Вага – 0.78 кг;
- Сталь – 5 мм;
- МАрка сталі 65-г;
Сокирку після кожного використання потрібно підтримувати у чистоті та сухоті. Нічого складного – просто, після використання промийте сокирку чистою водою і протріть насухо! Якщо сокира не використовується довгий час, на неї можна нанести трохи рослинної олії.
Гравіювання +200
Відгуки
Відгуків немає, поки що.