Опис
Сковорода-тарілка діаметром 48 см.
Характеристики:
- Матеріал – сталь;
- Товщина матеріалу – 3 мм;
- Висота знімних ніжок – 23 см;|
- Кількість знімних ніжок – 3.
Сковорода-тарілка підходить для приготування різноманітних страв,вона міцна,довговічна,практична та зручна у використанні.Серед різноманіття сковороді для пікніка сковорода-тарілка – один з найкращих варіантів. Її форма та якість металу забезпечують швидке приготування їжі, рівномірне смаження продуктів, яскравий смак та аромат готових страв.
Сковорода-тарілка діаметром 48 см виготовлена зі сталі. Матеріал має чимало переваг та особливостей:
- Міцність та надійність.
- Якісна сталь має високу міцність та стійкість по ушкоджень, що робить її ідеальним вибором для використання в похідних умовах.
- Хороша теплопровідність та рівномірне нагрівання поверхні. Висока теплопровідність сталі забезпечує швидке та рівномірне нагрівання сковороди, розподіл тепла по всій поверхні для ідеального приготування страви.
- Простота догляду. Сталеві вироби досить невибагливі у догляді, їх просто підтримувати у гарному стані.
Які смачні страви можна приготувати на сталевій сковороді-тарілці.Плоска сковорода для вогню універсальна і підходить для приготування різних страв, від гарнірів до основних.
Кілька простих та смачних страв на сковороді для вогню:
- Деруни з картоплі. Дуже проста у приготування страва, яку можна подавати як самостійну, наприклад, на сніданок, або як додаток для основної мʼясної страви.
- Картопля по-селянські. Смажена картопля на сковороді зі сталі виходить дуже ароматною, має апетитну скоринку.
- Смажена риба. Якщо ви взяли сковороду-тарілку з собою на рибалку, на ній можна приготувати смачну смажену рибу, це може бути як ціла риба, так і стейки з неї.
- Шашлик з м’яса. Готувати смачний та соковитий шашлик можна не лише на мангалі. Велика плоска сковорода для вогню також підходить для приготування цієї популярної страви, м’ясо на ній просмажується рівномірно й швидко.
- Овочі. Будь-які овочі, наприклад, баклажани, кабачки та перці, можна за лічені хвилини посмажити на сковороді-тарілці, вони матимуть апетитний аромат димку та
насичений смак.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.